Intretinere sau Refill - AMA Lashes
Intretinere ori Refill - AMA Lashes
Intretinere si/sau Refill - AMA Lashes

Pentru o purtare cat mai îndelungată si cat mai corecta a extensiilor de gene, tehnicienii au datoria sa le explice clientelor care sunt regulile de îngrijire ale extensiilor de gene acasa, dar si care sunt factorii care pot influența rezistenta extensiilor de la luna la luna.
Regulile de ingrijire acasa, sunt foarte simple si usor de urmat, bazându-se pe o igiena corecta, indiferent daca ne machiem sau nu.
Extensiile se spala zilnic, cu o spuma profesionala, deoarece aceasta nu modifica PH-ul genei naturale, facand o hidratare profunda la nivelul genelor naturale, ceea ce duce la o rezistenta marita a extensiilor de gene.
Noi recomandam spuma profesionala Gentle Touch, care poate fi folosita si ca demachiant.

In general, intretinerea / refillul se face intre 3 si 5 săptămâni, când extensiile sunt cazute in proportie de 50-60%.
Ce înseamnă, mai exact aceasta întreținere?
In primul rand, curatam foarte atent genele naturale si implicit extensiile de gene cu cleanser, le clatim, dupa care indepartam extensiile care si-au modificat pozitia si incepem sa aplicam noile extensii de gene.
De ce avem o perioadă cuprinsa intre 3 si 5 săptămâni? Sunt mai multi factori care pot influența aceasta perioada, printre care amintim : ciclul de regenerare a genelor naturale este diferit de la persoana la persoana, stilul de viata, schimbarile hormonale, mediul de lucru, tratamente medicamentoase, tehnici de lucru diferite, respectarea regulilor de îngrijire etc.

Daca clienta vine la întreținere dupa o perioadă mai mare, de 7-8 săptămâni, indicat este să facem, intotdeauna,  o aplicare noua!

Pot fi mai multe motive pentru care apelam la reaplicare, chiar daca perioada este mai scurta:

– atunci când au mai ramas foarte putine extensii
– atunci cand, desi sunt foarte multe ramase, ele si-au modificat pozitia, si trebuie sa le indepartam complet;
– atunci cand clienta doreste un efect nou sau  doreste sa incerce o tehnica diferita;
– atunci cand tehnicianul doreste sa schimbe tehnica de lucru etc.

Sunt tehnicieni care lucreaza facand doar întreținere, sunt si tehnicieni care prefera reaplicarea unui set nou, de fiecare data.Totul ține de preferinte, dar si de anumite situatii.
Ambele metode au avantaje dar si dezavantaje.
Personal, ma adaptez de fiecare data si decid “la fata locului” daca este cazul de o întreținere sau de o aplicare noua, respectand si dorinta clientei.

Voua cum va place sa lucrati?Faceti întreținere sau doar reaplicari?

Lăsați un comentariu si spuneti-mi si  parerea voastra despre acest subiect

O zi plină de culoare va doresc!

Anca Oancea

Comentarii

Postări populare