Fantasy Lash Art by Anca Oancea

Serviciul de infrumusetare cu ajutorul extensiilor de gene a aparut timid la noi in tara, in urma cu aproximativ 10 ani.

La momentul actual, este un domeniu de sine statator, foarte profitabil, care te provoaca si te uimeste in acelasi timp.Este un domeniu fascinant, care a luat amploare si a evoluat constant, datorita cererii, avansarii tehnicilor de lucru si a noilor produselor.
O latura mai putin cunoscuta la noi in tara , dar foarte apreciata in aceasta industrie este Fantasy Lash Art. Aceasta apare frecvent in revistele de specialitate, in calendare sau in competitiile online.

Ce inseamna de fapt Fantasy Lash Art?

Totul porneste de la o tema aleasa.Fie ca vorbim de teme din natura ( anotimpuri, animale, peisaje etc.), teme abstracte ( red passion, luxury gold, diamond etc.)  sau de teme mai “celebre” ( Chrismas, Circus, Vampires, Fairies), trebuie sa gandim tot conceptul in ansamblul sau.
Pe langa aplicarea extensiilor de gene ( de cele mai multe ori vorbim de extensii de gene colorate ) trebuie sa tinem cont de toate celelalte aspecte care alcatuiesc un intreg : parul, machiajul,unghiile modelului, accesoriile, îmbrăcămintea, incaltamintea, fundalul, efectele speciale si, bineînțeles, un fotograf profesionist.

Fantasy Lash Art de Anca Oancea AMA Lashes Trainer

Ti-am starnit interesul?
Acum este momentul sa dai frâu liber creativitatii tale si sa iesi din tipare!

Daca vrei sa participi la un campionat online, la aceasta categorie, te sfatuiesc sa citești de mai multe ori regulile, sa te gandesti atent la toate detaliile si sa iti alegi un model expresiv. Schițează-ți ideile pe o foaie, vezi ce ai vrea sa schimbi/ sa imbunatatesti si asigura-te ca ai facut poze din toate unghiurile.In cadrul anumitor campionate, poti colabora cu o echipă de profesioniști pentru machiaj si pentru coafură, in altele nu ( citește cu atentie regulamentul).

Sa nu iti fie teama! Chiar daca sunt 20 de participanti la aceeași categorie, fiecare are viziunea sa si fiecare este propriul creator. Fii originala, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara!

Indiferent daca participi la un campionat sau nu, sau daca îți doresti un portofoliu mai special, acum este momentul sa creezi. Poti incepe cu o tematica usoara, dar apreciata de catre cliente : florile.

Pregateste – ti accesoriile din timp, alege-ti un model si experimenteaza. Ideal este sa folosesti orice tehnica de volum (2d -10d), pentru un efect cat mai accentuat. Nu uita de machiajul modelului tau si de accesoriile specifice. Sta in puterea ta sa faci lucruri AMAzing!



Ti-a placut acest subiect?
Promit sa revin si cu alte informatii prețioase, dar inainte, vreau sa te provoc:
Lasa in comentarii  lucrarea ta fantastica si hai sa ne bucurăm de creativitate împreună!

O zi plină de culoare va doresc!
Anca Oancea

Fantasy Lash Art Anca Oancea AMA Lashes Trainer


Comentarii

Postări populare