De ce sa alegeti cursurile AmaLashes, desi pe piata sunt cursuri de extensii de gene fir cu fir mai ieftine?



–Suntem cea mai mare Academie de extensii de gene din România, singura acreditata international de catre ABT (Associated Beauty Therapists)
DESPRE ABT
–Associated Beauty Therapists este cel mai strict corp de control când vine vorba de acreditările internaționale, iar diplomele care poartă acreditarea ABT sunt recunoscute în toată lumea, exceptând SUA și Canada.
–Pentru a deveni trainer acreditat de ABT, fiecare aspect al cursurilor predate trebuie inspectat pentru a fi în concordanță cu programele internaționale. Acesta inspecție are scopul de a oferi viitorilor absolvenți siguranța că programa cursului este una completă și bine structurată.
–Tocmai pentru notorietatea instituției, academiile celor mai cunoscuți Lash Traineri Internaționali sunt acreditate de ABT.
–AMA Lashes Academy se mândrește cu faptul că este prima și singura academie de extensii gene fir cu fir din România acreditată direct de ABT.
🔝DE CE NE-AM ACREDITAT INTERNAȚIONAL?🔝
În ultimul timp “piața cursurilor” de extensii gene fir cu fir din România a explodat și aproape fiecare lash artist predă cursuri. Precum absolvenții cursurilor noastre știu, logo-ul AMA Lashes “Profesionalism și Pasiune” nu este doar un simplu logo, ci este filozofia AMA Lashes.
Și pentru că nouă ne pasă și vrem să oferim ceea ce este nou cursanților noștri, chiar dacă meseria de tehnician extensii gene nu este încă recunoscută oficial în România, am căutat soluții care să reprezinte garanția calității, prin acreditarea internațională.
–Din anul 2017 am devenit prima școala din România de extensii gene fir cu fir care oferă cursuri de calitate și diplome acreditate international ce atestă că dobândiți cunoștințe complete și că sunteți pregatiți pentru a lucra ca tehnician în acest domeniu.
– De asemenea, deoarece acreditarea ABT este recunoscută și în România, în momentul când meseria noastra va deveni o meserie recunoscută, adica i se va da codul COR și va fi introdusă în Nomenclatorul Meseriilor, vă veți putea angaja legal folosind diploma noastră.
– Diploma acordată în urma absolvirii cursurilor de extensii gene fir cu fir by AMA Lashes Academy este recunoscută și te poate ajuta sa te angajezi legal.
– Punem accent pe calitate, lucrand cu produse profesionale fabricate in UE, conform normelor in vigoare, produse certificate in conformitate cu ISO 9001 si REACH (înregistrarea substantelor chimice ), care nu pun in pericol sănătatea dumneavoastră . Produsele fabricate in Asia pot afecta grav sanatatea tehnicianului, cat si a clientei, deoarece nu sunt testate si nu se supun normelor .
– Punem accent pe sanatatea tehnicianului. Stiati ca orice meserie are riscurile ei? Stiti care sunt riscurile meseriei tehnicianului extensii de gene? Stiati ca 90% dintre tehnicienii de gene, au probleme de sănătate pentru ca nu au fost invatati cum sa se protejeze?
– In afara de partea teoretica si partea practica,foarte complexe si bine structurate, cursantele noastre sunt invatate cum sa se promoveze, cum sa-si fidelizeze clientele, dar si cum sa faca o consiliere corecta. Sunt indrumate permanent si sunt sustinute constant, astfel incat sa aiba o crestere profesionala frumoasa si sa obtina cele mai bune rezultate. Cursantele noastre sunt cartea noastră de vizita
– De cele mai multe ori, alegand un curs mai ieftin, pierdeți timp si mai multi bani.De ce? Cursurile “rapide”, unde învățați mai multe tehnici, intr-o perioada scurta de timp, pun accent pe cantitate si nu pe calitate. De multe ori, informatiile se pierd si veti fi nevoite sa urmati alte cursuri de perfecționare ( timp pierdut, alti bani cheltuiti), sau chiar sa refaceti un curs de baza, pentru a obtine informatiile corecte.
– Experienta noastră in domeniul extensiilor de gene este mare, si, cu toate acestea, continuam sa invatam si sa ne perfectionam, astfel incat cursantele noastre sa beneficieze de cele mai noi informații aparute in domeniu. Este un domeniu in plina dezvoltare si apar noi tehnici si noi produse. Calitatea informatiei este pe primul loc.
– Am dezvoltat cel mai complex curs de baza, singurul din Romania cu o durata de 2 săptămâni, tocmai pentru a acoperi toate aspectele, nu doar partea de teorie si cea de practica. Știți care sunt pasii pe care trebuie să ii urmati dupa terminarea cursului de baza? Stiti ce investitie trebuie sa faceti in continuare? Stiti care sunt piedicile pe care majoritatea tehnicienilor la inceput de drum, le intampina? Cum va gasiti clientele? Cum va mentineti pe piata? De cat timp credeti ca aveti nevoie, pentru a ajunge unde va doriti?
– Cu ce se deosebeste cursul noastru de baza de 2 zile fata de celelalte? La acest curs se invata doar tehnica clasica fir cu fir, teorie si practica, astfel incat sa aveti o baza solida. O singura tehnica, timp de doua zile. Gratuit, vi se arata si tehnica de formare a 2D, tehnica dezvoltata ulterior, in cursurile de volum 2D-3D, si in cursul de perfecționare 2D-3D.De ce o singura tehnica in 2 zile? Pentru a pune bazele unei fundații solide, pe care ulterior, puteti creste in siguranță.
Daca simtiti nevoia, puteti reveni in cadrul Academiei, pentru inca o zi, gratuit, pentru a va corecta tehnica.
– Cursurile AmaLashes se diferentiaza de toate celelalte, prin bogatia informatiilor oferite, prin calitate si prin metoda de predare, cu rezultate excelente. Cele mai multe dintre cursantele AmaLashes, au obtinut locuri premiante la concursurile de specialitate.
– Primiti un kit de produse profesionale cadou, in valoare de 150 de euro, cu care veti incepe sa lucrati imediat dupa terminarea cursului, pe cliente. Investitia pe care ati facut-o se va amortiza in prima luna, de la terminarea cursului.
Pe toata durata cursului, vi se pun la dispozitie, toate materialele necesare studiului si practicii. Trebuie sa veniți doar cu voie buna si cu dorinta de a invata.
– Toate acestea si multe alte aspecte le veti invata alaturi de noi. Investitia in educatie nu v-o poate lua nimeni!










Comentarii

Postări populare