Evantaiul Perfect by Trainer Anca Oancea

   O data ce ai pasit in lumea extensiilor de gene, descoperi treptat, lucruri noi si interesate,

ceea ce fac aceasta aventura sa fie si mai #Amazing.  Cu siguranta ai aflat si despre frumoasele evantaie, care ne incanta ochiul, prin eleganta si farmecul lor.

Fie ca vorbim de volum soft (2-3d), fie ca vorbim despre volum rusesc (4-7d) sau chiar mega volum (8-15d), evanataiele perfecte ne ajuta sa realizam o lucrare curata,frumoasa si corecta.

 Dar ce inseamna evantaiul perfect?

  Indiferent de tehnica de lucru, fie ca folosim o tehnica pe banda, fie ca formam evantaiul in mana, evantaiul este compus din trei parti: piciorus/baza, mijloc/corp si varfurile/deschiderea evantaiului.
Piciorusul trebuie sa fie uniform, nici prea lung, nici prea scurt, pentru o pozitionare buna si pentru o atasare corecta, ceea ce ne va crea o priza si o rezistenta de durata.
Mijlocul evantaiul trebuie sa fie intotdeauna deschis, “pufos”, simetric, pentru un aspect cat mai natural, usor si aerisit al lucrarii.

Blog Anca Oancea - Evantaie Perfecte

In functie de volumul ales si in functie de genele naturale ale clientei noastre, deschiderea evantaiului trebuie sa fie intre 2,5 mm si maximum 5 mm. Aceasta deschidere trebuie sa fie aceeasi, pentru toata lucrarea, pentru o directie frumoasa si o lucrare cat mai aproape de perfectiune.
Dar, ce se întâmplă atunci cand introducem baza evantaiului prea mult in adeziv? Acesta se inchide  si noi trebuie sa facem un alt evantai. 🙁

Fan Static

 Ama Lashes a lansat de curand un produs revoluționar, care ne ajuta sa depasim aceasta situatie:
 Fan Static este un lichid magic, ce nu lasa adezivul sa urce pe evantai
si aceasta nu se inchide, dar permite adezivului sa actioneze in parametrii sai normali, pentru o atasare la 360°.

 Astfel, noi ne vom bucura de niste evantaie perfecte, chiar si dupa 3-4 săptămâni, cand clienta revine la întreținere/ reaplicare, dupa caz, indiferent de stilul sau de viata sau grija pe care o are fata de extensiile de gene.

Voi ati incercat lichidul magic Fan Static?

Lasati un comentariu si spuneti-va parerea in legatura cu acest produs.

O zi plină de culoare va doresc!

Comentarii

Postări populare